Eastern Fisheries’den Usta’nın İmzası adı ile 6 muhteşem sos

Yeni Trendler
Eastern Fisheries’den Usta’nın İmzası adı ile 6 muhteşem sos

Amerika kökenli Eastern Fisheries firması Usta’nın İmzası adı ile 6 muhteşem sosu piyasaya sürdü.

Eastern Fisheries’in usta şefi George Karousos tarafından taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen seride geniş çeşitliliğe sahip deniz ürünleri yemeklerine eşlik edebilecek 6 tür sos bulunmaktadır.

- Harika avakado,

- Kremsi feta,

- Ateşte kavrulmuş kırmızı biber,

- Baharat kokteyli,

- Leziz tartar,

- Acı hardal.

Bu altı çeşit sos bir litrelik kaplarda toptan olarak sunulmaktadır. Yakın zamanda perakende olarak ev tüketicisine de daha az miktarlarda sunulacağını belirten usta şef bu ürünlerin sadece balık için de olmayacağının altını çizdi.

Şef olarak ürün sürekliliğini devam ettirmenin çok önemli olduğunu ve bu sosları özellikle; süreklilik, kolaylık ve kalite değerlerinden ödün vermeden şeflerin ihtiyaçlarını dikkate alarak ve deniz ürünlerinin göze ve damağa hitap etmesini desteklemek için üretilmiştir.

Tüketiciye her yediği balığı farklı soslarla deneme ve birbirinden farklı lezzetler yakalama fırsatı sunan bu soslar, farklı balık türleri ile denemeler yapıldıktan sonra özenle seçilmiştir.

1978 yılında kurulan Eastern Fisheries dünyanın en büyük deniztarağı toplayıcısı, işlemecisi ve satıcısı. Firma Amerika’da 3 adet tesisin ve Çin’de 2 adet firmanın da dahil olduğu bu endüstrinin en büyük deniz tarağı filosunu yönetmektedir.