DenizEv Fuarda!

Bizden Haberler
DenizEv Fuarda!

CarrefourSA Merter Şubesi’nde düzenlenen ‘Dondurulmuş ve İşlenmiş Su Ürünleri Fuarı’nda DenizEv ailesi olarak tam kadro yerimizi aldık.

CarrefourSA, uygun fiyat politikası, hijyen, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önem, yaptığı yatırımlar ve yarattığı istihdam ile modern perakendeciliğin temelini oluşturmanın yanı sıra uygun fiyat politikasını, promosyonel aktivitelerle desteklemekte ve aynı zamanda piyasada yer alan tüm farklı ürün gruplarını bünyesinde barındırarak müşterilerine geniş bir ürün ve fiyat yelpazesi sunan Türkiye’nin son tüketici tarafından en çok tercih edilen mağazalarından birisidir.

Bir satış prensibi olarak tüm markaların bir arada olmasını görev edinmiş olan CarrefourSA; Merter Şubesinde gerçekleştirmiş olduğu toplamda 10 gün süren ‘Dondurulmuş ve İşlenmiş Su Ürünleri Fuarı’nda su ürünlerinin önde gelen dört markasını bir araya getirdi, DenizEv, Kılıç Deniz Ürünleri, Shaku Gıda ve Marines Su Ürünleri…

Fuar sürecinde deniz ürünleri reyonlarındaki satış beklenilenin üstünde bir rakama ulaştı ve bu tutarın %43’lük bir kısmını DenizEv’in sağlamış olmasının haklı gururunu yaşıyoruz.

Ürün satışı ve tadım aktivitelerinin dışında fuara hareket katan bir diğer önemli unsur ise Mobil Balık Ekmek aracımızı mağaza içinde konumlandırmamız oldu. Tüketicilerin oldukça yoğun ilgisiyle karşılaşan Balık Ekmek olumlu tepkiler topladı.

CarrefourSA Merter Şube Yöneticilerinin, tüketicilerimizin sağlığına olan hassasiyeti ve buna paralel olarak önemli besin kaynaklarından su ürünlerini tüketiciye sunmanın en doğru yollarından biri olan fuar organizasyonu için, tüm su ürünleri sektörü ve katılmış tüm markalar adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yapılan bu organizasyon bize; tüketicimizle buluşma, ürünlerimiz ile ilgili bilgileri tüketicimize aktarabilme fırsatını verirken, başından beri savaşını vermiş olduğumuz Türkiye’de deniz ürünleri tüketimini arttırmak için doğru yolda olduğumuzu da gösterdi.

CarrefourSA Merter şubesinin etkinliği kapsamında gerçekleştirilmiş olan bu fuarın gelenekselleşmesini ve diğer sektör büyüklerine de örnek olmasını diliyoruz.