Marfrio piyasaya yeni seri sunuyor

Yeni Trendler
Marfrio piyasaya yeni seri sunuyor

Donmuş deniz ürünleri üreticisi İspanyol Marfrio firması, ısı ile kapatılmış ambalajlı yeni ürün serisini piyasaya sürdü.

Muhafaza kaplarında kullanılan kapaklarla aynı işlevi yerine getiren bu yeni ambalaj serisi, plastik filme basınç ve ısı uygulayarak hava ve su geçirmeyecek şekilde sımsıkı kapatılarak ürünü koruyor. Yeni ambalajların, Marfrio firmasının ürün listesinde bulunan şimdilik 5 ayrı ürün için kullanılacağı ve bu sayının ilerleyen zamanlarda artacağı söyleniyor.

Patagonia kalamarı, mırlan fileto, halka kalamar, güney karidesi, ve pirinç ve makarna içeren yemeye hazır ürünlerden oluşan bu serinin, müşterileri görsel olarak çok etkilediği, ürünlerin kalitesinin ise ambalajı kadar iyi olduğu gelen duyumlar arasında.

Daha once piyasaya sunmuş oldukları Skinpack teknolojisi ile hazırlanmış olan ürünlerde yakaladıkları büyük başarıyı baz alarak, bu yeni ürün grubunun da başarılı olacağını inanıyorlar. Tüketicinin, pişirmesi kolay ve hızlı olan yemeye hazır ürünlere olan tepkisini daha da iyi değerlendirmek gerektiğini ve bu konudaki çalışmaların arttırılıp, tüketiciye balık yemenin zevkini yaşatıp, bunun eziyetinden kurtarmanın yeni yollarını aradıklarını açıklayarak yakın zamanda yeni bir grubun daha haberini vermiş oldular.