Clearwater Seafoods Scallop ve Sos ile piyasaları hareketlendirdi

Yeni Trendler
Clearwater Seafoods Scallop ve Sos ile piyasaları hareketlendirdi

Clearwater Seafood, hazırlaması kolay deniz ürünleri grubuna ait sarımsak kremalı Scallop ve Sos ürününü deniz ürünü severlerle buluşturuyor. Ürünler yıl boyunca Kuzey Amerika perakendecilerine dağıtılacak.

Bir önceki, domuz pastırması ile kaplanmış scallop ürününde yakaladıkları büyük başarıdan sonra, iş ortakları ve müşteriler için sürekli yeni ürün geliştirme çalışmaları yapan Clearwater, tüketicilerin kaliteli ve kolay hazırlanabilir ürünlere eğiliminin arttığını söylüyor.

Müşterilerini inovasyon çalışmalarına dahil ederek, onların da fikirlerini, gözlemlerini ve içgüdülerini dikkate alarak Scallop ve Sos tarzında heyecan verici ürünler geliştirmeyi başardıklarını dile getirdiler. Bu araştırmaların devam ettiğini ve şu anda birkaç farklı sos ile yeni ürünlerin son hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunun da mesajını verdiler.

Bu yeni ürünü piyasaya sunabilmek için, Clearwater tarafından yakalanan taze dondurulmuş her Scallop müthiş sarımsak sosu ile kaplanıyor ve tüketiciye sunuluyor. Ürünün donmuş halden soslanıp son haline gelmesi toplamda 6 dakika sürüyor.

Clearwater firması rakiplerinin aksine inovasyona son derece önem verip, müşteri için en kaliteli ve en özgün ürünü yaratmaya odaklanmış ve ürünlerini üst kalite olarak konumlandırmış bir firma. Scallop ve Sos ürünü ile de müşterilerden aldıkları dönüşün bu süreçte doğru yolda olduklarını gösteriyor.

Ürünlerinin hem kaliteli hem sağlıklı hem de sürdürülebilir olması ise ürünün sadece görüntüden ibaret olmadığını aksine diğer birçok işlenmemiş üründen daha taze ve daha sağlıklı olduğu mesajını vermekte.